Naša vizija: biti drugačiji od svih drugih!

Kreativno savjetovanje i planiranje

 

Pod sloganom "I svijet je odmah ljepši" nalazi se sve za uređenje prostora: detalji za sve životne potrebe, suvremeni tekstili, trendovska rasvjeta i moderni tepisi.

mömax stvara životni prostor koji je potpuno prilagođen individualnim potrebama i stilu: jednostavan, moderan, pristupačne cijene i spremno za trenutno preuzimanje, što se uvelike odnosi i na odjel namještaja.

 

 

U korak s vremenom - mömax na globalnoj mreži

Nudimo našim kupcima brojne i suvremene načine informiranja što bi trebalo pojednostaviti, olakšati i time uljepšati proces kupnje. Tu je i mömaxova online trgovina, koja pruža sve prednosti kupovine koje današnji kupac može poželjeti. No što je online kupovina bez vrijednosti pravog posla u interakciji s pravim ljudima koji su voljni i spremni pomoći?

Naši kupci cijene vrijednosti mnogobrojnih opcija koje donose kako online, tako i offline kupovina u poslovnici. mömax je aktivan na društvenim mrežama kada se radi o temama uređenja doma, stoga nas pronađite na Facebooku, Instagramu i Youtube kanalu kako biste pratili aktualna iznenađenja i bili u trendu!

mömax koristi kolačiće kako bi Vam omogućio optimalan doživljaj kupnje. Prihvaćanjem kolačića, potvrđujete da ste osoba starija od 16 godina i da dajete suglasnost brendu mömax - Lesnina H d.o.o. , koja koristi tehnologije za praćenje, da se koristi osobnim podacima. Mi ne skupljamo svjesno osobne podatke osoba mlađih od 16 godina, a ukoliko dođete do takvih saznanja, molimo da nas o tome obavijestite. Nastavkom pregleda web stranice moemax.hr slažete se s korištenjem cookies. 

Prihvaćam