Karijera u mömaxu: stručna praksa (m/ž)

Stručna praksa (m/ž)

mömax, moderan trgovački lanac specijaliziran za namještaj i opremanje doma, poziva sve učenike trgovačke škole, zanimanje Prodavač, da se u sklopu programa dualnog obrazovanja prijave za stručnu praksu i obuku koju će u prostorijama mömaxa  provoditi stručno educirano osoblje.

Izobrazba i razvoj 

Nudimo ti velik udio praktične nastave i mentora zaduženog baš za tebe!

Zanima te kako izgleda rad u realnim uvjetima uz stvarne rezultate od strane educiranih mentora i kvalitetnih prodavača?

Po završetku srednjoškolske izobrazbe nudimo mogućnost ostanka u mömaxu onima koji su svojim radom, trudom i zalaganjem postali dio mömax tima.

Mi smo…

tim koji je orijentiran ka uspjehu i kvalitetnom pružanju usluga. Nudimo jedinstvena rješenja za uređenje životnog prostora, gotova rješenja za potpuno namještanje doma, pa čak i stanova male kvadrature koji zahtijevaju posebnu kreativnost, i sve to po pristupačnim cijenama na površini od šest do osam tisuća kvadratnih metara izložbenog prostora, a pronaći nas možete u više od 70 poslovnica diljem Austrije, Njemačke, Slovenije, Mađarske i Hrvatske. Mömax stavlja naglasak na svaku mogućnost! Nama je kupac u središtu pozornosti, stoga nudimo brojne usluge kojima nitko ne može odoljeti.

Pogodnosti stručne prakse u mömaxu

 

mömax ti nudi mjesečnu naknadu za rad koja se već od druge godine praktične izobrazbe može povećati, ovisno o tvojem trudu i zalaganju. Ukoliko se svojom izvrsnošću istakneš i poželiš postati dio našeg tima, pružamo ti mogućnost stalnog zaposlenja i time priliku za poslovni napredak.

PRILIKA ZA KARIJERU U MÖMAXU

Imaš li volju za učenjem i radom na svom razvoju te motivaciju da jednog dana postaneš vrhunski prodavač, pozivamo te da se javiš na naš oglas.

Svoj životopis te motivacijsko pismo pošalji putem online aplikacije za prijavu.
Prijavi se za stručnu praksu i uči od najboljih!

 

mömax koristi kolačiće kako bi Vam omogućio optimalan doživljaj kupnje. Prihvaćanjem kolačića, potvrđujete da ste osoba starija od 16 godina i da dajete suglasnost brendu mömax - Lesnina H d.o.o. , koja koristi tehnologije za praćenje, da se koristi osobnim podacima. Mi ne skupljamo svjesno osobne podatke osoba mlađih od 16 godina, a ukoliko dođete do takvih saznanja, molimo da nas o tome obavijestite. Nastavkom pregleda web stranice moemax.hr slažete se s korištenjem cookies. 

Prihvaćam