Karijera u mömaxu: blagajna/ured

Organizacija poslovnice

 

Ako ste srdačni, ljubazni, strpljivi, marljivi, pristojni i rado u kontaktu s kupcima, onda tražimo baš Vas! A kako bi nam bilo još lakše surađivati, sigurno vas krase i karakterstike osobe od povjerenja, točan i precizan način rada kao i lako i spretno služenje brojevima te se možete pohvaliti već stečenim iskustvom rada na blagajni.

 

Odlikuje Vas:

motivacija, komunikacijske sposobnosti, želja za učenjem i napretkom, talent za organiziranje i simpatična karizma. Također, volite raditi u timu i možete ostati sabrani čak i u zahtjevnim situacijama.

 

Mi smo…

tim koji je orijentirana prema uspjehu i kvalitetnom pružanju usluga. Nudimo jedinstvene opcije  za uređenje životnog prostora, gotova rješenja za potpuno namještanje doma, čak i stanova male kvadrature koji zahtijevaju posebnu kreativnost i sve to po pristupačnim cijenama na površini od šest do osam tisuća kvadratnih metara izložbenog prostora, a pronaći nas možete u više od šezdeset poslovnica raspodijeljenih u Austriji, Njemačkoj, Sloveniji, Mađarskoj i sada Hrvatskoj. Mömax stavlja naglasak na svaku mogućnost! Nama je kupac u središtu fokusa, stoga nudimo brojne usluge kojima nitko ne može odoljeti

Organizacija je pola posla: 

Poslovnica je uspješnija  s boljim radom administracije jer je ona jezgra uspjeha Mömaxa. No njezini temelji nisu samo u uredskoj papirologiji, već jednako kao i u ostatku poslovnice, u zadovoljenju kupca i njegovih želja i potreba. Rad u uredu jednako je bitan kao ispunjenje obaveza drugih zaposlenika koji vode ljubazne interakcije s kupcima u poslovnici i pomažu te upućuju kupce preko telefona.

mömax koristi cookies kako bi Vam omogućila optimalan doživljaj kupnje. Prihvaćanjem kolačića, potvrđujete da ste osoba starija od 16 godina i da dajete suglasnost brendu mömax - Lesnina H d.o.o. , koja koristi tehnologije za praćenje, da se koristi osobnim podacima. Mi ne skupljamo svjesno osobne podatke osoba mlađih od 16 godina, a ukoliko dođete do takvih saznanja, molimo da nas o tome obavijestite. Nastavkom pregleda web stranice moemax.hr slažete se s korištenjem cookies. 

Prihvaćam