7 činjenica koje sve govore o mömaxu

1.       Prijateljski raspoložen i dinamičan tim

Ako želite držati korak s vremenom potrebno je ostati fleksibilan, dinamičan i željan uspjeha. Naši timovi odgovaraju tim kriterijima, stoga je kupcima u našem okruženju uvijek zagarantirana srdačnost i ljubaznost, ipak, kupac je uvijek u središtu naše pozornosti, djelovanja i razmišljanja. A prijateljske odnose održavamo i jedni s drugima, zato timski duh vidimo u obličju podrške svim kolegama, stav u smislu nije me briga, ne poznajemo!

2. Moderan i kreativan asortiman namještaja i opreme za dom

Naši kupci putuju diljem svijeta kako bi pratili najnovije trendove. Stoga naši "tragači trendova" žele pronaći novine budućnosti, ali način dolaska do njih uvijek vodi do pitanja: Što naši kupci trebaju i žele?

 

3. Mnogobojne aktivnosti koje obiluju promjenama

Ništa nije više promjenjivo od trgovine i zato onaj tko vjeruje kako je svaki dan u ovom poslu jednak nije u pravu. Svakodnevni kontakt s kupcima unosi dinamičnost i novitete, stoga možemo reći kako nam je dosada nepoznat pojam, jer uvijek imamo što za raditi. A sve je još zanimljivije zbog toga što svaki zaposlenik kontinuirano korača ka novim ciljevima čije je ispunjenje jedno od temelja našeg djelovanja!

4. Brojne mogućnosti napredovanja i prilike za karijeru

Tko god proširi svoje djelovanje poput mömaxa može ponuditi brojne mogućnosti za razvoj karijere. Od naučnika do menadžera, od početnika do najboljeg prodavača, od sveučilišta do strateški važne pozicije - sve je to moguće s nama! 

5. Sveobuhvatna edukacija i usavršavanje

Već na početku karijere u mömaxu bit ćete pridruženi planu usavršavanja koji najbolje odgovara Vašim potrebama. To bi trebalo pomoći u dostizanju maksimalne razine znanja i vještina za mnogobrojne zadatke u našoj poslovnici. Dobro promišljen sustav prilagodbe  pomoći će Vam u izazovnim počecima i olakšati Vam put do uspjeha, a kada ćete biti spremni, ispred Vas će biti razne mogućnosti usavršavanja na brojnim tečajevima ili na našoj mömax akademiji!

 

6. Sigurni poslovi orijentirani prema budućnosti

Uklopljeni u široku mrežu poslovnica, nudimo sigurno radno mjesto gdje je rezultat uvijek vrijedan uloženog truda. Uz naše zaposlenike i menadžeri razmišljaju o budućnosti jer neprekidno i sa strašću žudimo ostati u korak s vremenom i promjenama, ne želeći propustiti ni jednu priliku za poboljšanjem i uspjehom.

 7. Drugačiji od drugih

Velika nam je radost iznenaditi kupce svakog dana pružajući im nezaboravno iskustvo s efektom oduševljenja. Stoga nam je u cilju započeti poslovanje tamo gdje drugi žele zadovoljiti želje i potrebe kupca - želimo nadahnuti druge! 

 

Ona iskustva koja naši kupci ne očekuju su upravo ona koja će na njih ostaviti najjači dojam, stoga trebaju biti pozitivna i nezaboravna u svojoj zanimljivosti, kvaliteti i oduševljavajućem predstavljanju. A uz šaljivo i simpatično reklamiranje jasno se navire ideja svih naših poslovnica o uspjehu kroz zadovoljstvo kupca!

mömax koristi kolačiće kako bi Vam omogućio optimalan doživljaj kupnje. Prihvaćanjem kolačića, potvrđujete da ste osoba starija od 16 godina i da dajete suglasnost brendu mömax - Lesnina H d.o.o. , koja koristi tehnologije za praćenje, da se koristi osobnim podacima. Mi ne skupljamo svjesno osobne podatke osoba mlađih od 16 godina, a ukoliko dođete do takvih saznanja, molimo da nas o tome obavijestite. Nastavkom pregleda web stranice moemax.hr slažete se s korištenjem cookies. 

Prihvaćam