Karijera u mömaxu: Prodaja (nenamještaj)

Prodaja (oprema za dom)

Tražimo u Vama prodavača/icu posvećenog/u zanimanju čija je ambicija uvijek prisutna, ali ne nadvladava radost usluživanja kupca i stupanje u srdačnu interakciju s istim. Mömax je poznat po neodoljivo privlačnim i svrsishodnim prezentacijama proizvoda koje su samo dio velikog izbora namještaja i dekoracija trendovskog dizajna, a visoke kvalitete. Neprekidno držimo korak s promjenama i zato smo uvijek spremni oduševiti novim proizvodima i dekoracijama.

 

Zato zaposlenik na ovom odjelu treba biti:


predan radu, uvijek motiviran za uspjehom te usmjeren ka postignućima. A ako imate izražen osjećaj za kombiniranje boja i možete kupcu prezentirati proizvod stavljajući se u njegovu perspektivu, tada je ovo radno mjesto idealno za Vas!

Mi smo…

tim koji je orijentiran ka uspjehu i kvalitetnom pružanju usluga. Nudimo jedinstvena rješenja za uređenje životnog prostora, gotova rješenja za potpuno namještanje doma, pa čak i stanova male kvadrature koji zahtijevaju posebnu kreativnost, i sve to po pristupačnim cijenama na površini od šest do osam tisuća kvadratnih metara izložbenog prostora, a pronaći nas možete u više od 70 poslovnica diljem Austrije, Njemačke, Slovenije, Mađarske i Hrvatske. Mömax stavlja naglasak na svaku mogućnost! Nama je kupac u središtu pozornosti, stoga nudimo brojne usluge kojima nitko ne može odoljeti.

Prezentacija usmjerena prema kupcu:

Veoma nam je bitna prezentacija naših proizvoda, zato zaposlenici na odjelu opreme za dom kontinuirano održavaju ugodnu atmosferu kako bi vrijeme tijekom kupnje bilo umirujuće i učinkovito. Ako uživate u proučavanju detalja i kombiniranju boja, na pravom ste mjestu! Pravi način izlaganja proizvoda u obliku pažljivo i pomno oblikovane prezentacije temeljni je korak kako bi naši kupci mogli pronaći upravo ono što će ispuniti njihove želje i potrebe.

mömax koristi kolačiće kako bi Vam omogućio optimalan doživljaj kupnje. Prihvaćanjem kolačića, potvrđujete da ste osoba starija od 16 godina i da dajete suglasnost brendu mömax - Lesnina H d.o.o. , koja koristi tehnologije za praćenje, da se koristi osobnim podacima. Mi ne skupljamo svjesno osobne podatke osoba mlađih od 16 godina, a ukoliko dođete do takvih saznanja, molimo da nas o tome obavijestite. Nastavkom pregleda web stranice moemax.hr slažete se s korištenjem cookies. 

Prihvaćam