Karijera u mömaxu: Prodaja (namještaj)

Prodaja namještaja

Kako biste uspješno obavljali svoj posao i orijentirali kupce prema namještaju kojim će rado uljepšati svoje svakodnevno okruženje, poželjno je da Vas krase osobine osobe koja cilja prema uspjehu i uživa u interakciji s klijentima.

U Mömaxu je zadovoljstvo naših kupaca uvijek centar djelovanja, stoga nam je bitno da kupnji pristupaju s entuzijazmom, a odlaze zadovoljni. S obzirom da se držimo ljubaznog i kvalitetnog poslovanja po pristupačnim cijenama, radosni smo što broj kupaca iz dana u dan raste.

Ako je ovo pravi odjel za Vas, onda ste:

predani poslu, uvijek motivirani za rad i ciljate prema uspjehu, a u industriji namještaja osjećate se ugodno i sigurno u svojim zadacima i ne prestajete biti željni učenja novih informacija.

Mi smo…

tim koji je orijentirana prema uspjehu i kvalitetnom pružanju usluga. Nudimo jedinstvene opcije  za uređenje životnog prostora, gotova rješenja za potpuno namještanje doma, čak i stanova male kvadrature koji zahtijevaju posebnu kreativnost i sve to po pristupačnim cijenama na površini od šest do osam tisuća kvadratnih metara izložbenog prostora, a pronaći nas možete u više od šezdeset poslovnica raspodijeljenih u Austriji, Njemačkoj, Sloveniji, Mađarskoj i sada Hrvatskoj. Mömax stavlja naglasak na svaku mogućnost! Nama je kupac u središtu fokusa, stoga nudimo brojne usluge kojima nitko ne može odoljeti

Pronalaženje idealnog rješenja za uređenje

Bilo da ste na tragu nove karijere ili profesionalac/ka, uz pomoć naših trenera, u sklopu programa za usavršavanje naših poslovnica, možete postići jako puno! Možete raditi kao prodavač na odjelu kuhinja nudeći sjajne ideje za uređenje ili kao prodavač na nekom od drugih odjela namještaja za dnevni prostor pružajući pomoć i savjete kupcima, ali u svakom slučaju, kao dio naše zajednice zaposlenika, trebate pronaći zadovoljstvo u suradnji s kupcima i prilikom interakcije pronaći idealno rješenje kojim će kupljeni namještaj zadovoljno smjestiti u svoj dom.

mömax koristi cookies kako bi Vam omogućila optimalan doživljaj kupnje. Prihvaćanjem kolačića, potvrđujete da ste osoba starija od 16 godina i da dajete suglasnost brendu mömax - Lesnina H d.o.o. , koja koristi tehnologije za praćenje, da se koristi osobnim podacima. Mi ne skupljamo svjesno osobne podatke osoba mlađih od 16 godina, a ukoliko dođete do takvih saznanja, molimo da nas o tome obavijestite. Nastavkom pregleda web stranice moemax.hr slažete se s korištenjem cookies. 

Prihvaćam