Više od 100 poslovnica - zajednički cilj...

Koncept i filozofija 

Mömaxov koncept izgrađen je na ideji novog i modernog namještaja primamljivog dizajna i odične kvalitete.

Naši proizvodi su pristupačnih cijena i moderno dizajnirani kako bi savršeno upotpunili svaki prostor, od prostranih soba do malih stanova - koje možete vidjeti u svim našim poslovnicama. Kao dodatna prednost tu su i naše brojne usluge koje Vam stoje na raspolaganju po pistupačnim uvjetima, čime ćete dodatno uštedjeti, ali dobiti sve što Vam treba i pri tom ostati u trendu! 

Posebnu pozornost privlače naši izložbeni odjeljci koji su nezaobilazan dio naše poslovnice - svaki kutak odraz je uređenog stana od 35, 50 ili 70 m2. Naši kupci mogu uživati u inspiracijama i atraktivnim idejama za uređenje vlastitog modernog i trendovskog doma.

 

Zahvaljujući velikom izboru proizvoda po niskim i svima pristupačnim cijenama, mömax je sve posjećeniji a njegovi kupci s osmijehom postaju dizajneri svojih ideja. U mömaxu postavljamo nove standarde: odlične cijene, savršeno osmišljene i briljantno realizirane prezentacije za uređenje doma, od izložbenih primjeraka namještaja i dekoracija do prezentacije cijelokupno namještenih stanova.

Nudimo brojne mogućnosti kako bi svaki kupac ostvario svoje ideje i pri tom ih učinio jednako kvalitetnima koliko i vrijednima pažnje i uživanja. Zato svatko može dobiti prilagođeno riješenje u skladu sa željama i potrebama koje se mogu brzo i jednostavno realizirati. To ne olakšava samo planiranje, već osigurava laku i uspješnu kupovinu za dugotrajno zadovoljstvo!

Pod sloganom "i svijet je odmah ljepši"

nalazi se sve za uređenje doma: detalji za sve životne potrebe, suvremeni tekstili, trendovski rasvjeta i moderni tepisi.

Mömax stvara životni prostor koji je potpuno prilagođen individualnim potrebama i stilu: jednostavan, moderan, pristupačnih cijena i spremno za trenutno preuzimanje, što se veliki dijelom odnosi i na odjel namještaja.

Također, uvodimo novitete u oglašavanju namještaja u želji da svaki kupac osjeti ugodno iznenađenje našeg originalnog koncepta. Stoga je neizostavno predstaviti našeg kućnog duha - Miju - koja oglase čini simpatičnima svojim neodoljivim šarmom koji joj je već donio brojne nagrade!

mömax koristi kolačiće kako bi Vam omogućio optimalan doživljaj kupnje. Prihvaćanjem kolačića, potvrđujete da ste osoba starija od 16 godina i da dajete suglasnost brendu mömax - Lesnina H d.o.o. , koja koristi tehnologije za praćenje, da se koristi osobnim podacima. Mi ne skupljamo svjesno osobne podatke osoba mlađih od 16 godina, a ukoliko dođete do takvih saznanja, molimo da nas o tome obavijestite. Nastavkom pregleda web stranice moemax.hr slažete se s korištenjem cookies. 

Prihvaćam