Više od 100 poslovnica - zajednički cilj...

Koncept i filozofija 

Mömaxov koncept izgrađen je na ideji za novim i modernim dizajniranim namještajem primamljivog dizajna i odične kvalitete.

Naši proizvodi su pristupačnih cijena i moderno dizajnirani kako bi savršeno upotpunili svaki prostor, od prostranih soba do malih stanova - koje možete vidjeti u svim našim poslovnicama. Kao dodatna prednost tu su i naše brojne usluge koje Vam stoje na raspolaganju po pistupačnim uvjetima, čime ćete dodatno uštedjeti, ali dobiti sve što Vam treba i pri tom ostati u trendu! 

Posebnu pozornost privlače naši izložbeni odjeljci koji su neodoljiv dio naše poslovnice zato što je svaki kutak odraz uređenog stana od 35, 50 ili 70 m2. Naši kupci mogu uživati u inspiracijama i atraktivnim idejama za uređenje vlastitog modernog i trendi doma.

Zahvaljujući velikom izboru proizvoda po niskim i svima pristupačnim cijenama, Mömax je sve posjećeniji, a njegovi kupci s osmijehom postaju dizajneri svojih ideja. U Mömaxu postavljamo nove standarde: odlične cijene, savršeno osmišljene i briljantno realizirane prezentacije za uređenje doma, od izložbenih primjeraka namještaja i dekora do izlaganja cijelokupno namještenih stanova.

U Mömaxu nudimo brojne mogućnosti kako bi svaki kupac ostvario svoje ideje i pri tom ih učinio jednako kvalitetnima koliko i vrijednima pažnje i uživanja. Zato svatko može dobiti prilagođeno riješenje u skladu sa željama i potrebama koje se tada može brzo i jednostavno realizirati. Ovo ne olakšava samo planiranje, već osigurava laku i uspješnu kupovinu koja ostavlja dugotrajno zadovoljstvo!

Pod sloganom "i svijet je odmah ljepši

nalazi se sve za uređenje prostora: detalji za sve životne potrebe, suvremeni tekstili, trendi rasvjeta i moderni tepisi.

Mömax stvara životni prostor koji je potpuno prilagođen individualnim potrebama i stilu: jednostavan, moderan, pristupačne cijene i spremno za trenutno preuzimanje, što se uvelike odnosi i na odjel namještaja.

Također, uvodimo novitete u reklamiranju namještaja u želji da svaki kupac osjeti ugodno iznenađenje našeg originalnog koncepta. Stoga je neizostavno predstaviti našeg kućnog duha - Miju - koja reklame čini simpatičnima svojim neodoljivim šarmom i zbog kojeg je već osvojila brojne nagrade!

mömax koristi cookies kako bi Vam omogućila optimalan doživljaj kupnje. Prihvaćanjem kolačića, potvrđujete da ste osoba starija od 16 godina i da dajete suglasnost brendu mömax - Lesnina H d.o.o. , koja koristi tehnologije za praćenje, da se koristi osobnim podacima. Mi ne skupljamo svjesno osobne podatke osoba mlađih od 16 godina, a ukoliko dođete do takvih saznanja, molimo da nas o tome obavijestite. Nastavkom pregleda web stranice moemax.hr slažete se s korištenjem cookies. 

Prihvaćam