Karijera u mömaxu: Skladište/logistika

Preko 90% naših proizvoda dostupno je odmah u skladištu.

Ako znate da Vaš karakter krase osobine poput točnosti i preciznosti prilikom rada, timski duh, srdačnost i ljubaznosti, možete biti sigurni da ste prava osoba za rad u  našem skladištu.

Uvijek Vas prate:

motivacija, talent za organizaciju i predanost poslu, a ljubazan način odnošenja prema kupcima Vam je u malom prstu!

 

Mi smo…

tim koji je orijentiran ka uspjehu i kvalitetnom pružanju usluga. Nudimo jedinstvena rješenja za uređenje životnog prostora, gotova rješenja za potpuno namještanje doma, pa čak i stanova male kvadrature koji zahtijevaju posebnu kreativnost, i sve to po pristupačnim cijenama na površini od šest do osam tisuća kvadratnih metara izložbenog prostora, a pronaći nas možete u više od 70 poslovnica diljem Austrije, Njemačke, Slovenije, Mađarske i Hrvatske. Mömax stavlja naglasak na svaku mogućnost! Nama je kupac u središtu pozornosti, stoga nudimo brojne usluge kojima nitko ne može odoljeti.

Odnos s kupcima

Trendovi dolaze i prolaze nevjerojatnom brzinom, a s njima i odgovarajući namještaj i dekoracije koji jednako imaju ulogu u našoj trgovini. Budući da je za zadovoljstvo kupaca potrebno imati bogatu ponudu koja je uvijek dostupna, rado možemo ponuditi klijentima proizvode koji su odmah dostupni u više od 90% slučajeva. Zato je tu program kupnje koji će olakšati sve Vaše izazove prilikom odabira novog namještaja za Vaš dom. Stoga je bitno da je osoba koja radi u skladištu svojim djelovanjem usmjerena prema zadovoljstvu kupca jer ona najčešće među svim zaposlenicima ima posljednji kontakt s njim i na njega ostavlja završni utisak.

mömax koristi kolačiće kako bi Vam omogućio optimalan doživljaj kupnje. Prihvaćanjem kolačića, potvrđujete da ste osoba starija od 16 godina i da dajete suglasnost brendu mömax - Lesnina H d.o.o. , koja koristi tehnologije za praćenje, da se koristi osobnim podacima. Mi ne skupljamo svjesno osobne podatke osoba mlađih od 16 godina, a ukoliko dođete do takvih saznanja, molimo da nas o tome obavijestite. Nastavkom pregleda web stranice moemax.hr slažete se s korištenjem cookies. 

Prihvaćam